Het arrangement bestaat uit:
- 2,5 uur culinair verblijf aan boord van Hoftrammm en rondrit door Voorburg, Den Haag, e.o.
- Feestelijk aperitief, welkomsthapje en heerlijk Hoftrammm brood
- Voortreffelijk 5-gangen menu, samengesteld door Pierre Wind
- Bijpassend wijn-, Haags Speciaalbier- of non-alcoholisch Happy Drinks arrangement
- Afsluitmomentje met (koffie)likeur van Van Kleef
Bovenstaand All-in arrangement is €109,50 per persoon
Tijdens de reservering op deze website, kunt u uw wensen betreft bepaalde diëten en aangaande de veel voorkomende allergenen opgeven. Wij werken in ons kookatelier met de veertien bekende allergenen: onder andere met glutenbevattende granen, ei, schaal- en weekdieren, vis, pinda's, noten en soja.
Voor onze gasten, die geen vlees en/of vis in het menu wensen, graag vegetarisch of veganistisch eten, bieden wij graag een passend alternatief. Uw voorkeur kunt u aangeven bij uw reservering. Meer informatie hierover verstrekken wij graag op aanvraag per email: (info@hoftrammm.nl)
Uw Ticket to Taste
(van 1 juli tot en met 30 september)
Abri
Bij dit zomerse menu hebben wij een hapjesabri geïnspireerd op de BBQ; Een WatermeloenPacho, een geroosterde muffin en gegrilde ananas. Daarbij een BBQ-broodje met gerookt zeezout en kruidenolie.
Welcome
Als starter serveren wij een rolletje van gemarineerde entrecote met mesclun sla. Het gerecht wordt geserveerd met een kruiden-knoflooksaus en daarop een flamkuchenkrokant en de (eetbare) handtekeningen met beroemde uitspraken van Executive Chef Pierre Wind en oprichter Bobby van Galen.
Starter
Als starter serveren wij een gravad-lax met een bataatsaladetaartje, een erwt dip en mierikswortelcrème. Daarbij een garnituur van bospeen, tapioca van augurk, komkommerparisienne en ingelegde uitjes. Een krokante bloem maakt het gerecht af.
Entree
Een gerechtje geïnspireerd op salade Caprese, maar dan in vloeibare vorm. Een tomatensoep gefuseerd met banaan en dragon. Een bolletje burratine op gebakken spinazie. Op een brug van brood met daarop helse mosterdroom, basilicumflik en polentacrispy. Aan tafel kunt u het gerecht zelf op smaak brengen door te smaakhameren met pikante bananenchips.
Maincourse
Het hoofdgerecht is een gegaard varkenskoontje met ui en dikke jus. Daarbij serveren wij sinaasappelwitlof, Spaanse gehakttortilla en haricots verts.
Dessert
Als dessert serveren wij een parade van aardbei: een krokantje van soezenbeslag met daarin mousse, merenqueschotsen, fruitsalade, curd in deegbakje en een aardbei-pepersappie in spuit.
Als afsluiter serveren wij mini cold brew koffie met een Huysgemaakt spekkie en een fantastisch (mini) likeur glaasje van Van Kleef.
De ondernemer van Hoftrammm is Bobby van Galen. Pierre Wind is als Executive Chef, verantwoordelijk voor de gerechten en de uitvoering hiervan. De gehele menucyclus komt van zijn hand. Als culinair eindverantwoordelijke is hij niet dagelijks aanwezig in de tram, maar stapt met enige regelmatig in tijdens de culinaire ritten.