Het arrangement bestaat uit:
- 2,5 uur culinair verblijf aan boord van Hoftrammm en rondrit door Voorburg, Den Haag, e.o.
- Feestelijk aperitief, welkomsthapje en heerlijk Hoftrammm brood
- Voortreffelijk 4-gangen menu, samengesteld door Pierre Wind
- Bijpassend wijn-, Haags Speciaalbier- of non-alcoholisch Happy Drinks arrangement
- Afsluitmomentje met (koffie)likeur van Van Kleef
Bovenstaand All-in arrangement is €105,- per persoon (per 1-6-2025 €109,50).
Tijdens de reservering op deze website, kunt u uw wensen betreft bepaalde diëten en aangaande de veel voorkomende allergenen opgeven. Wij werken in ons kookatelier met de veertien bekende allergenen: onder andere met glutenbevattende granen, ei, schaal- en weekdieren, vis, pinda's, noten en soja.
Voor onze gasten, die geen vlees en/of vis in het menu wensen, graag vegetarisch of veganistisch eten, bieden wij graag een passend alternatief. Uw voorkeur kunt u aangeven bij uw reservering. Meer informatie hierover verstrekken wij graag op aanvraag per email: (info@hoftrammm.nl)
Uw Ticket to Taste
(van 15 januari t/m 30 maart)
Welcome
Op onze welkomstabri hebben wij een ton-sur-ton van pastinaak; Pastinaakoliebol, cake met pastinaakcrème en een frietzakje met pastinaak-tacostaafjes. Daarbij een breekbroodje met kimchimayo en kruidenzout.
Starter
Als voorgerecht serveren wij een schijf van gerookte zalm in combinatie met zalmmousse en een zeekraal-boterbonenrouleau. De begeleidende saus is van bieten en framboos.
Entree
Het tussengerecht is een bouillon van Coeur de Boeuf met gebakken entrecote op parelgortduxelles. Met behulp van de "smaakhamer" kunt u dit gerecht zelf afmaken.
Maincourse
Als hoofdgerecht serveren wij gestoofd vlees (á la goulash) in een caisse. Daarbij een gepoft peertje dat is gevuld met appelcompote, haricot verts omgewikkeld met ham en een hutspot-tartelette.
Dessert
Het dessert bestaat uit een brug van Jan Hagel (koekje) met daarop een huisgemaakte OreJo met vanille crème, een bananenzoethoutbavarois, passievruchtcrème en een Hoftrammm marshmallow.
Als afsluiter serveren wij een echt "Haags Bakkie" met een fantastisch (mini) likeur glaasje van Van Kleef.
De ondernemer van Hoftrammm is Bobby van Galen. Pierre Wind is als Executive Chef, verantwoordelijk voor de gerechten en de uitvoering hiervan. De gehele menucyclus komt van zijn hand. Als culinair eindverantwoordelijke is hij niet dagelijks aanwezig in de tram, maar stapt met enige regelmatig in tijdens de culinaire ritten.