Het arrangement bestaat uit:
- 2,5 uur culinair verblijf aan boord van Hoftrammm en rondrit door Voorburg, Den Haag, e.o.
- Feestelijk aperitief, welkomsthapje en heerlijk Hoftrammm brood
- Voortreffelijk 4-gangen menu, samengesteld door Pierre Wind
- Bijpassend wijn-, Haags Speciaalbier- of non-alcoholisch Happy Drinks arrangement
- Afsluitmomentje met (koffie)likeur van Van Kleef
Bovenstaand All-in arrangement is €105,- per persoon.
Tijdens de reservering op deze website, kunt u uw wensen betreft bepaalde diëten en aangaande de veel voorkomende allergenen opgeven. Wij werken in ons kookatelier met de veertien bekende allergenen: onder andere met glutenbevattende granen, ei, schaal- en weekdieren, vis, pinda's, noten en soja.
Voor onze gasten, die geen vlees en/of vis in het menu wensen, graag vegetarisch of veganistisch eten, bieden wij graag een passend alternatief. Uw voorkeur kunt u aangeven bij uw reservering. Meer informatie hierover verstrekken wij graag op aanvraag per email: (info@hoftrammm.nl)
Uw Ticket to Taste
01-10-2024 t/m 30-12-2024
Welcome
Als welkom is er de losgetrokken erwtensoep: delen van de erwtensoep maar dan als zelfstandig hapje. Een erwtengazpacho, een rookwortelspekkie en een klein gebakje van mosterdgroentencrème met een bodem van roggebrood. Daarnaast een dille broodje met rode koololie en kruiden zout.
Starter
De eerste gang is een terrine van geroosterde paprika en mozzarella met gel van groene olijven en bolletjes Cantaloupe meloen. Daarbij een nestje van à la minute gemarineerde rettich en daarop een Pani Puri gevuld met een ossenworsttartaar.
Entree
De entree bestaat uit een rouleau van gamba’s en rivierkreeft en wordt geserveerd met truffelparelgort en afgemaakt met bisquesaus. Het geheel is gegarneerd met rode aardappel en een kaaskrokantje, welke u zelf tot crumble mag hameren.
Maincourse
Op het bord komt een combinatie van eendenborst en kiprouleau met een jus van wortel en miso. Dit wordt geserveerd met een “maisseline”, getourneerde courgette, gegrilde sla en gepofte tomaat met een paarse aardappelflik.
Dessert
Een dessert met een zure matten frangipane, kokosmakroonkoek en sinaasappel bavaroise. Geserveerd met een bakje “WindFlip" en een saus van rood fruit en passie-meloen.
Als afsluiter krijgt de gast een schatkistje met cakelollypop met daarbij een mini Haags bakkie met smaakroom op een mini garde. Daarbij serveren we een fantastisch (mini) glaasje van Van Kleef.
De ondernemer van Hoftrammm is Bobby van Galen. Pierre Wind is als Executive Chef, verantwoordelijk voor de gerechten en de uitvoering hiervan. De gehele menucyclus komt van zijn hand. Als culinair eindverantwoordelijke is hij niet dagelijks aanwezig in de tram, maar zal wel regelmatig instappen tijdens de culinaire ritten.