Het arrangement bestaat uit:
- 2,5 uur culinair verblijf aan boord van Hoftrammm en rondrit door Voorburg, Den Haag, e.o.
- Feestelijk aperitief, welkomsthapje en heerlijk Hoftrammm brood
- Voortreffelijk 5-gangen menu, samengesteld door Pierre Wind
- Bijpassend wijn-, Haags Speciaalbier- of non-alcoholisch Happy Drinks arrangement
- Afsluitmomentje met (koffie)likeur van Van Kleef
Bovenstaand All-in arrangement is €105,- per persoon (per 1-6-2025 €109,50).
Tijdens de reservering op deze website, kunt u uw wensen betreft bepaalde diëten en aangaande de veel voorkomende allergenen opgeven. Wij werken in ons kookatelier met de veertien bekende allergenen: onder andere met glutenbevattende granen, ei, schaal- en weekdieren, vis, pinda's, noten en soja.
Voor onze gasten, die geen vlees en/of vis in het menu wensen, graag vegetarisch of veganistisch eten, bieden wij graag een passend alternatief. Uw voorkeur kunt u aangeven bij uw reservering. Meer informatie hierover verstrekken wij graag op aanvraag per email: (info@hoftrammm.nl)
Uw Ticket to Taste
(van 1 april tot en met 30 juni)
Abri
Op onze hapjesabri hebben wij een ton-sur-ton van tomaat; Een baba in siroop, een cake met een tomatencrème en een flesje gazpacho. Daarbij een broodje met kruidenolie en kruidenzout.
Welcome
Als welkomstgerecht serveren wij een zalmmousse met daarbij gemarineerde witte koolsalade en huisgemaakte augurk. Het gerecht wordt gegarneerd met een vlechtkrokant en de (eetbare) handtekeningen en beroemde uitspraken van onze eigen Executive Chef; Pierre Wind en oprichter van de Hoftrammm; Bobby.
Starter
Als starter serveren wij een ham-asperge-rouleau met patémousse en een hartige watermeloenvla. Een trammeziniring en gemarineerde watermeloen met strikje maken het gerecht af.
Entree
Als tussengerecht serveren wij een lentesoep op zijn Hoftramm’s: dungesneden entrecote gevuld met een garnituur van knolselderij en gegarneerd met lente-ui. Aan tafel kunt u smaakhameren!
Maincourse
Het hoofdgerecht bestaat uit hoender in een tartelette met “truffelduchphine” (pomme duchesse en dauphine gecombineerd), pompoen, haricots verts en koolraap.
Dessert
Het dessert is een combinatie van chocola en aardbei en bestaat o.a. uit een brownie met aardbeienroom, yoghurtaardbeibavarois en een geglazuurde aardbei.
Als afsluiter serveren wij minimini ijskoffie in een spuit met een Huysgemaakt TrammmHopje en een fantastisch (mini) likeur glaasje van Van Kleef.
De ondernemer van Hoftrammm is Bobby van Galen. Pierre Wind is als Executive Chef, verantwoordelijk voor de gerechten en de uitvoering hiervan. De gehele menucyclus komt van zijn hand. Als culinair eindverantwoordelijke is hij niet dagelijks aanwezig in de tram, maar stapt met enige regelmatig in tijdens de culinaire ritten.